Szerviz

JASU International Machinery Group

A Guangzhou JASU Precision Machinery Kft-t 2007-ben alapították Guangzhouban, Kínában amely a JASU International Machinery Csoport leányvállalatának tulajdonában áll. A cég sokrétű CNC gépet, eszterga tartozékot, illetve a Jasu márka robot és műanyag ipari gépeit gyártja.

A Jasu anyavállalata a Sunny csoport tevékenységét 1989-ben kezdte műanyag és fém termékek gyártásával. Mivel az elnök Mr Feng és a cég vezetősége meglátta a kínai piacban rejlő lehetőséget és fejlődést, a Sunny csoport befektetett megmunkáló gép és műanyag fújó gép fejlesztésébe a XXI. század elején. Most a cégnek kb. 200 dolgozója van és több mint 2000m2 területen folytat munkát Panyu kerületben Guangzhouban, továbbá rendelkezik 100 db precíziós CNC megmunkáló berendezéssel és precíziós ellenőrző mérő berendezésekkel is. Alkalmazásában áll egy 15 fős R and D mérnökökből álló csapat valamint tapasztalt technikai személyzet.

A Jasu gyárt számos jellegzetes, automata, költséghatékony CNC megmunkáló központokat, géptartozékot, one step injection(stretch) műanyag fröccsöntő és formázó gépet. A Jasu rendelkezik teljes mérnöki és gyártási adottságokkal egészen a tervezéstől, megmunkáláson, precíziós alkatrészek illetev fémlemez készítésén át az összeszerelésig. Azért, hogy felgyorsítsuk a cég fejlődését, a Jasu mint irányító cég közös vállalatot indított 2011-ben Guangzhou Gaopin Machine Tool néven és mely arra specializálódik, hogy CNC gép eszközöknek gyártson eszterga ágyat.

Megfigyelhető, hogy az éves forgalma 2013-ban 3 millió dollar. Közben Jasu elindította a kizárólagos tulajdonában álló leányvállalatát a Suzhou Zhonggu Precision Machinery Kft-t amely kelet Kínában található Suzhou városában és mely 2000m2 -es csarnokban kapott helyet. Itt folyik a CNC gépek magas színtű gyártása.A termelés felfutása 2014 végére megvalósult. A Jasu gép gyárak (Taiwan) Kft. a Jasu Machinery csoport R and D központjában található amely egy erős R and D csapatot hozott össze. A Jasu cég folyamatosan fejleszt ki gép modelleket azáltal, hogy tanulmányozza a korszerű gépészeti termék gyártási koncepciókat.

Technológiai tudásának és professzionális R and D csapatának köszönhetően, a Jasu gyors növekedést tudhat magáénak mind a hazai mind a külföldi piacon. Célunk, hogy a legjobb minőségű gépeket gyártsunk világszerte.

A JASU amellett, hogy szeretne megfelelni a “gyorsaság és precizitás” fogalmának, egyúttal elkötelezett a gyártási minőség költséghatékony fenntartásában.

Legyen az Ön cége is partnerünk!

Elismeréseink jelentik a garanciát

138750555729a7eaf41ecd39f9

Hívjon minket, vagy írjon nekünk!